Cinemagraf - en blanding av video og stillbilde!

 

Kunne du tenke deg en cinemagraf å bruke på hjemmesiden eller sosiale media, samt kampanjer på nett, kan du kontakte meg for et uforpliktende tilbud HER. Skriv litt om hva dere tenker og om dere har noen ideer. Jeg hjelper gjerne til med å komme på den beste løsningen for deres bedrift. Prisen avhenger av hvor komplisert cinemagrafen er. Noen kan redigeres veldig raskt mens andre tar flere timer i etterarbeid.

Les mere om hva cinemagrafer er og hva man kan bruke en cinemagraf til lengre ned på siden.

En cinemagraf er et stillbilde der noe i bildet beveger seg.  Dette får brukeren til å stoppe opp i mylderet av andre innslag på sosiale medier(SoMe).  I tillegg kan det skape en sterkere følelse i bildet samt tydligjøre det man ønsker å fremheve. Microsoft fikk 110% økning i klikk når de brukte en cinemagraf under en twitter kampanje sammenlignet med 1,96% økning på samme bilde som et stillbilde. Samtidig minsket kampanjekostnaden pr engasjement med 45%. Lignende resultater har også andre store aktører fått. Det gjelder å utnytte dette markedspotensialet nå, mens det fremdeles er en nisje og man dermed har muligheten til å engasjere stort!

Er det visuelle og historiefortellingen i cinemagrafen god kan den konkurrere med video på SoMe. Selv om video er fremtiden på SoMe, bruker få firmaer profesjonelle kampenjevideoer fordi det koster mye penger og tar tid. Til sammenligning tar en cinemagraf verken mye tid eller koster mye å lage.

Dagens videomarkedsføring endrer seg mot mikro-video formater – korte videosnutter som spilles rullerende og uten lyd, da over 80% av brukere ser video uten lyden på. Det gjør cinemagrafer til det perfekte markedsføringsverktøyet på SoMe.

Samtidig er stillbilder like viktig i andre sammenhenger, slik som å få en webside til å se profesjonell og personlig ut, til blogginnlegg og trykte media og i sammenhenger der du trenger flere bilder.  Det er derfor en kombinasjon av begge to er viktig. 

La du forresten merke til at alle partilederne blinket på bildet under valget på TV ifjor? Med cinemagrafer kan businessportrettene dine bli levende eller produktene dine ha en bevegelse som viser bedre hva det brukes til eller skaper en sterkere følelse.

Bruker du safari eller mobil, kan det hende du ikke vil kunne se bevegelsen i bildet. Da anbefaler jeg å bruke enten Crome eller å gå inn på cinemagraf galleriet mitt under https://flixel.com/heididok/ for å se et større utvalg.

 kontakt meg for et uforpliktende tilbud HER