Treningsbilder

Gi meg en fotografering i naturen og jeg er lykkelig fotograf! Nok engang fikk jeg gleden av å fotografere trening i naturen, denne gangen med nyoppstartede PT Kathleen som gjorde alvor av drømmen om å trene andre. Hun sluttet i fast stilling og begynte firmaet Energy Boost som trener enkelpersoner og utegrupper ved Holmendammen i Oslo. Det krever guts å følge drømmene sine! Jeg blir mektig imponert over de som bare hopper i det! Samtidig har jeg truffet såpass mange grundere som har forandret sine liv ved å gjøre nettopp dette. Den som brenner for noe slik Kathleen gjør, når målet sitt gjennom en god dose jobbing, lidenskap og tro på å lykkes! Lykke til Kathleen!

Kathleen-162 copy.jpg
Kathleen-6.jpg

Stor takk til Christine Lindholt Wittusen som ble med som treningsmodell! 

Kathleen-67.jpg