Studiofotografering

Jeg har den senere tid vært på leting etter et passende utleiestudio jeg kan tilby kunder i nærmiljøet utenfor Oslo. Når man leter så finner man! I forrige uke prøvde jeg ut et koselig studio drevet av Kommunikasjonsbyrået Tanken Bak på Villa Fredheim gård på Blommenholm i Bærum: http://www.villa-fredheim.no. Bare stedet og utsikten over sjøen er verd en tur og når man kan kombinere studiofotografering med miljøfoto i slike omgivelser mener jeg det er duket for mange vellykkede fotograferinger fremover! Jeg var heldig med mine første modeller i studio. Katarina trengte nye bilder til sitt firma Kundebegeistring, og hun begeistret i alle fall meg med sin store utstråling! Tor er historieforteller og var åpenbart godt vant foran kamera. Takk til dere for at jeg fikk vise frem bildene.

Skulle du trenge studiofotografering til din bedrift, så ta kontakt: heididokter.no/kontakt