Fotokurs for friluftsentusiasten 15-17 juni!

Dvs. du må ikke være noen friluftsentusiast fra før av, men du vil nok ha mere glede av fotokurset om du i alle fall liker hytteturer i fjellet, og da helst med et kamera rundt halsen!

Hvis dette beskriver deg, så kan det også hende at du kan bli litt frustrert til tider fordi bildene ikke blir helt sånn du ser på Instagram av vakre naturbilder og portretter. Mange av disse bildene er redigert for å få dem slik, men originalbildet må også være så bra som mulig. Men hva skaper et godt bilde? Riktig bruk av kamerateknikk, ja, men det er så mye mer enn det. På workshopen vil fotograf Beate Willumsen og jeg guide dere til å utforske lyset og bruke kreativiteten vi alle har i oss.

Det er mange historier å fortelle gjennom linsen, og dette en dal full av historie. De forlatte husene i Nundalen er vitnesbyrd om de første norske miljøflykningene på 50-tallet som alle måtte forlate dalen i løpet av få år da Aluminiumsverket i Årdal ble startet.. Vi skal bo på en hytte som ble bygd opp etter samme mål som en av de nedraste husene.

Kurset begynner å fylles opp, men det er fremdeles noen få plasser igjen. For mer info og påmelding gå til

https://mailchi.mp/b32118db22f3/fotokurs_heidi_beate_nundalen_2019?fbclid=IwAR2PA0SN_S4d4j_XuXLCRY0dNYSeOlB1QI3kfyyiGvb3QiATTRPA7kYXlmw

image.png

Fotokurs