Tilbakemelding fra noen kunder:

"Vi er superfornøyde. Du er veldig dyktig:) Beste bildene vi har fått noen gang." - Petter Erik Nyvoll (Salgstrener)

"Jøss og jøss, så mange fine bilder. Jeg blir helt rørt faktisk....Tusen takk. Du har greid å videreformidle treningsgleden jeg opplever med denne herlige gjengen hver uke hele året."  - Annie Lingjerde i AnnieOne,  trening i naturen.

"Så utrolig moro det var å jobbe sammen med deg, Heidi! Du har stor sans for detaljer og estetikk. Resultatet er bilder som er både personlige og proffe + at de underbygger de verdiene Cox Consulting har og de tjenestene vi leverer." - Cathrine Sundt Okkenhaug i Cox Consulting

 

Om meg

Takk for at du kom innom siden min!  Jeg har fotografert innen de fleste sjangre siden jeg var ferdig utdannet fotograf fra Australia i 2001.  I løpet av disse årene har jeg jobbet som fotograf i både Australia, Vietnam og Norge. Idag fokuserer jeg på å fotografere for magasiner, mediebyråer, bedrifter og næringsliv. Min store lidenskap er dokumentariske fotoprosjekter som jeg jobber med ved siden av de kommersielle jobbene. 

De siste månedene har jeg også begynt å tilby kunder å lage cinemagrafer. Dette er stillbilder der noe i bildet beveger seg, altså en hybrid mellom video og stillbilde. Dette er spesielt effektivt i kampanjer på sosiale medier. Ta en titt HER

Jeg har vunnet flere priser i Gullsnitt, norske reklamefotografers landskonkurranse.

Noen kunder jeg har jobbet for: 

Bloomberg News, Trailfinders, Innovasjon Norge, Vi Over 60, CEO magazine, Look magazine, Bedre Helse, Asker og Bærum Budstikke, Christiania Glasmagasin, Folkeuniversitetet, Kirkens Nødhjelp og Foreningen for hjertesyke barn. 

Ønsker du å se hva jeg driver med til hverdags kan du følge meg på både Facebook og Instagram.

Photo: Hege Finsrud

Photo: Hege Finsrud