Vi holder fotoworkshop i Nundalen for 3. år på rad!

Da koronaen kom over oss i fjor ventet fotograf Beate Willumsen og jeg lenge med å markedsføre ny fotoworkshop i Nundalen, men da vi så at smitten gikk ned og vi kunne sette opp et kurs der deltagerne kunne føle seg trygge, bar det på tur med 5 deltagere i august. Et lite antall var bra av flere grunner enn koronaen. Med få deltagere blir det ikke trangt i hytta vi bor på og vi kan ta oss god tid til å snakke foto med hver enkelt deltager.

I september arrangerer vi et nytt kurs, og i år er vi enda sikrere på at vi kan holde kurs m.h.t. vaksineringen over sommeren. Les mer om årets kurs og sikre deg EARLYBIRD PRIS før 15. april!

Sjekk ut min lille videosnutt med bl.a. deltakernes bilder fra fjorårets kurs her!

Da vi arrangerte det første kurset i 2019 fikk vi tilbakemeldinger på at kurset var for kort, så i 2020 hadde vi en ekstra dag i fjellheimen. Det skapte god ro for alle som var med og ga en ekstra dag til å kunne leke seg med egne prosjekter, maling med lys og å øve videre på alt de hadde lært dagen i forveien. Første dagen fikk deltagerne utgitt 2 fotooppgaver de skulle utføre i løpet av helgen og på kvelden var det bildevisning og bildekritikk. Beate og jeg ble utrolig imponerte over måten deltagerne hadde løst oppgavene. Her var det mange kreative sjeler på tur! Det var også veldig gøy for deltagerne å se hvor mange flotte bilder de kunne ta på bare 3 dager. Nedenfor er et knippe bilder fra fjorårets deltagere.

Det er mange vakre steder i Norge, og Nundalen er intet unntak. Det som gjør Nundalen så spesiell er dens unike historie. Alle gårdene i det bratte dalføre ble forlatt i løpet av 50 tallet etter at Årdal aluminiumsverk hadde forurenset dalen med fluor og gjort den ubeboelig. Det resulterte i gårder som selv i dag har intakte møbler og gjenstander som eierne ikke hadde ønske eller mulighet til å ta med seg. Å kunne komme inn i noen av disse husene og få et innblikk i hvordan de levde er i seg selv en spesiell opplevelse. Å ha muligheten til å ta bilder der inne gjør opplevelsen unik.

Dette er mere enn bare et fotokurs. Det er 3 dager med ro og kreativitet blant fjell, fjord og bratte daler. Turen over fjellet fra parkeringsplassen til hytta er i seg selv vakker, i tillegg til dagsturen vi gjorde på lørdagen ned til en av de andre gårdene i den forlatte dalen.

I fjor var vi så heldige å ha med en yogalærer på tur, så morgenene ble startet med yoga på tunet i spektakulær utsikt. Den perfekte start på dagen!

Morgenyoga på tunet

Morgenyoga på tunet

Tilbakemeldinger fra fjorårets kurs:


- Unikt og personlig fotokurs i nydelig natur og dramatiske kulisser i Nundalen. Jeg kom inn som hjelpesløs nybegynner som klamret med til autofunksjonen og har nå fått det verktøyet jeg trenger for å skjønne kameraet og føle mestring og fotoglede. Takk for et flott kurs! (Pernille Svalastoga)

- Endelig har eg knekt koden nar det gjeld det tekniske med fotografering. Tusen takk for at du har fornya min fotoglede! (Anne Rivenes)


Vil du vite mer om våre kurs i Nundalen og ønsker bli med 9.-12. september så finner du info og påmelding nedenfor.