fotograf heidi dokter

View Original

Vårens 2 foto og video kurs er lansert!

Denne våren samarbeider jeg med to ulike superdyktige aktører for å holde to veldig ulike fotokurs! Uansett hvilken fotoworkshop som passer for deg, mener jeg at vi alle har potensialet til å lage fantastiske bilder, og målet mitt er å hjelpe deg med å låse opp ditt kreative potensial.

Lær å ta proffe bilder og videoer til egen markedsføring!


Den første workshopen retter seg spesifikt mot bedrifter som ønsker å ta sine egne markedsføringsbilder og videoer til sosiale medier og websider. I samarbeid med Videomarkedsskolen holder vi en heldags workshop i flotte lokaler på Majorstua 19. april. Her vil du lære hvordan du tar fantastiske bilder og videoer med mobilkameraet som effektivt kommuniserer merkevarebudskapet ditt.

Vi vil dekke en rekke emner, inkludert lyssetting, komposisjon og etterbehandlingsteknikker. Du vil også lære hvordan du bruker forskjellige typer utstyr, og lysoppsett i tillegg til at vi vil jobbe med selvtillit foran kamera.

Vi vil også gi deg veiledning om hvordan du kan skape en sammenhengende visuell merkevareidentitet som er i tråd med bedriftens verdier og mål.

Det blir en hybrid workshop som gir mulighet for å være med digitalt i tillegg.

P.S. Hvis du vil bli litt bedre kjent med oss, kan du se oss i opptak av Business Fredag Live her!



Ny 3 dagers fotokurs i Nundalen!

I tillegg holder fotograf Beate Willumsen og jeg nok en workshop i Nundalen 26.-29. mai! Dette er for alle nivåer og kan passe både for de som ønsker å utvikle sine personlige fotokunnskaper så vel som de som ønsker å ta bedre bilder til sin bedrift. Dette er en helt unik workshop for friluftsentusiasten der vi bor på en koselig hytte 2 timers gåtur fra nærmeste parkeringsplass! Det betyr at vi virkelig kan leve oss inn i fotobobla sammen med likesinnede! Her kan man komme med det kamera man har, enten det er mobilkamera eller et speilrefleks kamera. Dette er en workshop der du får utfolde deg innenfor den type fotografering du er interresert i enten det er portrett, landskap, lysmaling eller fotografisk utfoldelse inne i de forlatte gårdene. Vi garanterer for at du vil komme hjem med masse ny kunnskap, inspirasjon og bilder du er veldig stolt av!

Håper jeg ser deg på et av workshopene! Har du spørsmål er det bare å sende meg en mail;-)